Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ιδιωτική εταιρία υψηλής τεχνολογίας υπόσχεται να μας σώσει από την κλιματική αλλαγή

Μεγαλύτερη απόδειξη ότι η κλιματική είναι μεγάλη μπίζνα, δεν υπάρχει. Μεγαλύτερη απόδειξη ότι χαλούν πρώτα το κλίμα για να δημιουργήσουν πρόβλημα που θα τρέξουν να λύσουν, δεν υπάρχει. Μεγαλύτερη απόδειξη ότι στο κόλπο εμπλέκεται ο ΟΗΕ και η καταραμένη του Ατζέντα 21, δεν υπάρχει. 


Έχω γράψει τόσα άρθρα για το climategate, αλλά μετά από αυτό, μου 'ρχεται να πω αυτό που λένε οι Αμερικάνοι συνήγοροι όταν νιώθουν ότι έχουν ολοκληρώσει την επιχειρηματολογία τους: 

«I rest my case»: My argument is proven; I conclude my statement. All the evidence points toward the defendant's guilt. I rest my case.

Picture
Η εταιρία Aquiess, Inc χρησιμοποιεί μια υψηλή τεχνολογία ώστε...."καλοπροαίρετα" να κατευθύνει* τεράστιες δεξαμενές ατμοσφαιρικών υδάτων για να προκαλέσει βροχή σε άνυδρες περιοχές.

Picture'Τυχαίο' το backround στο στούντιο....
Αυτό υπόσχεται από το 2006 η εν λόγω Αυστραλέζικη εταιρία, χωρίς όμως να διευκρινίζει τι είδους τεχνολογία είναι αυτή. Στο βίντεο που ακολουθεί, ο εκπρόσωπός της εξηγεί ότι στην ΗΔΗ υπάρχουσα τεχνολογία, όπως είναι η τροποποίηση καιρού με σπορά νεφών (αυτή που γίνεται και στην Ελλάδα) αλλά ΚΑΙ η τροποποίηση καιρού
ΜΕ ΙΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ, έρχεται να προστεθεί η δική τους υψηλή τεχνολογία (?) Με ιονισμό της ατμόσφαιρας χειραγώγηση καιρού μετά από χημικούς αεροψεκασμούς ποιος λέμε, εμείς οι συνωμοσιολόγοι,  ότι κάνει εδώ και χρόνια; Το HAARP βέβαια, το... 'αθώο' για όλα τα εγκλήματα κατά πλανήτη και ανθρώπων μέχρι στιγμής, αφού οι ειδικοί τους λένε ότι μόνο πειράματα κάνουν, αλλά και να ήθελαν να κάνουν περισσότερα, δεν έχουν την απαραίτητη ισχύ. Ναι... οκ... το άλλο με τον Τοτό...

(* Καμία τεχνολογία δεν υπόσχεται δημιουργία βροχής εκ του μηδενός, παρά μόνο διαχείριση της.  Δηλαδή, από κάπου την κλέβουμε για να την δώσουμε αλλού. Πολύ σημαντική λεπτομέρεια!)



Υποσχέσεις για... "απαλή" βροχή και όχι τους γνωστούς κατακλυσμούς που ξέρουμε από το χααρπ. Υπόσχονται να σώσουν την Αφρική, ειδικά τη Σομαλία που πεθαίνει από την πείνα λόγω λειψυδρίας, αλλά δεν λένε φυσικά πως καθημερινά τους κλέβουν -κυριολεκτικά- το νερό!



Κι ένα δακρύβρεχτο βίντεο με ανάλογη μουσική και ψυχολογικό εκβιασμό



Ο άλλος καλός "συνεργάτης" παραδέχεται ότι πριν γίνει "έξπερτ" της κλιματικής αλλαγής είχε εργαστεί για την Παγκόσμια Τράπεζα και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, γι' αυτό και θεωρεί τώρα τον εαυτό του κατάλληλο διαχειριστή της ... Παγκόσμιας Βροχής!!!



Και φτάνοντας στο κυρίως πιάτο, στο επόμενο βίντεο ο παρουσιαστής των επιτευγμάτων της εταιρίας μιλάει ξεκάθαρα για τη "Βιώσιμη Ανάπτυξη" της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ, λίγο πριν τη συνάντηση του Ρίο το 2012. Όπως αναφέρεται στο βίντεο:

«Ο Dr Mahendra Shah, Διευθυντής του Διεθνούς Προγραμματισμού του Aquiess, περιγράφει τις παγκόσμιες προκλήσεις για την εφαρμογή μιας παγκόσμιας εταιρικής σχέσης δράσης - όχι μόνο ατζέντες,  για την παρακολούθηση και την πρόβλεψη της εξέλιξης των καιρικών συστημάτων που να αξιολογεί τις κοινωνικές, οικονομικές και τις συγκεκριμένες περιβαλλοντικές γεωγραφικά επιπτώσεις. Ένα τέτοιο σύστημα παρακολούθησης και πρόβλεψης αν ενσωματωθεί με την τεχνολογία τροποποίησης του καιρού της Aquiess είναι η απάντηση στην ευπάθεια του παγκόσμιου καιρού.

Η τεχνολογία της Aquiess προσφέρει μια οικονομικώς αποδοτική και περιβαλλοντικά βιώσιμη λύση που αντιμετωπίζει το παγκόσμιο θέμα ευπάθειας του καιρού και την αλλαγή του κλίματος, συμπεριλαμβανομένων όπως: ξηρασίες, πλημμύρες, τυφώνες και άλλα ακραία φαινόμενα»

Η πιο λαμπρή απόδειξη ότι δεν υφίστανται τα "μυστικά" προγράμματα της Γεωμηχανικής

Όλοι όσοι ισχυρίζονται ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι μέρος των "μυστικών προγραμμάτων" 2-3 Γεωμηχανιστών που με μαγικό κόλπο πήραν τη συγκατάθεση σχεδόν όλου ου πλανήτη να τον ψεκάζουν για να τον σώσουν από την υπερθέρμανση και την κλιματική αλλαγή, εδώ θα πρέπει να πάνε μια βόλτα άνευ επιστροφής. Να ξεκαθαρίσει και το πολύπαθο τοπίο του παγκόσμιου κινήματος κατά των αεροψεκασμών που τα έχει δει όλα: από φυτευτούς και πουλημένους, ψευτο-επιστήμονες και ακτιβιστές με μισθό, μέχρι και τους οπαδούς που 'αγοράζουν' την εξήγηση γιατί είναι πιο πιστευτή και δεν αντέχουν να τους λένε συνωμοσιολόγους.

Αν οι Γεωμηχανιστές είχαν καλές προθέσεις να σώσουν το κλίμα, θα είχαν καταλάβει ότι ψεκάζοντας το εδώ και 3 δεκαετίες, αυτό όχι μόνο δεν σώζεται, αλλά κοντεύει να φτάσει στα ψηλότερα επίπεδα τρέλας. Αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, ο Ρόκφέλερ, που εμφανίζεται ως υποστηρικτής τους, στον ετήσιο απολογισμό των ιδρυμάτων του, δεν αναφέρεται στην τυχόν πορεία της "θεραπείας" το κλίματος, αλλά στο κατά πόσο έπιασαν τόπο τα εκατομμύρια του στην παγκόσμια προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής. Με λίγα λόγια, αν το έχει χάψει ακόμα ο κόσμος το παραμύθι και τι άλλο πρέπει να γίνει.

I rest my case. Δεν είμαι σίγουρη αν χρειάζεται να ασχοληθώ άλλο με το θέμαclimategate. Τα είπαμε και τα ξανάπαμε χίλιες φορές, για το ότι ψεκάζουν και γιατί ψεκάζουν και με ποιους τρόπους μέσω ραδιοκυμάτων επεμβαίνουν στο περιβάλλον, μέσα σ' αυτό περιλαμβάνεται και ο ίδιος ο άνθρωπος. Αυτό που θα κάνω αυτό το καλοκαίρι, είναι ... τροποποίηση καιρού! Ναι! Θα ανεβάσω λιγάκι το θερμόμετρο και θα το κάνω πιο καυτό, γιατί ήρθε η ώρα να γίνει η αποναρκοθέτηση του τοπίου του παγκόσμιου κινήματος ενάντια στα σκοτεινά σχέδια των παγκοσμιοποιητών.

Οπότε μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται σε συνέχειες το....
ΠΗΓΗ: © AllNewz 
Load disqus comments

0 σχόλια