Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Παγκόσμιο Συνέδριο για το κλίμα στην Ελλάδα με τη χορηγία της ντόπιας ελίτ

Είναι δυστυχώς μια λυπηρή διαπίστωση, ότι ενόσω οι Έλληνες έχουν γονατίσει από τη λιτότητα κι έχουν χάσει το μυαλό τους από την τρομοκρατία του “τι θα γίνει με το χρέος, μισθούς κλπ”, κάποιοι συνεχίζουν απτόητοι τόσο τα εγκλήματα τους ενάντια στον λαό και στήνουν και συνέδρια για την καλύτερη επιβολή της Ατζέντας 21 και προάσπιση των συμφερόντων τους.

Παγκόσμιο Συνέδριο για την Παγκόσμια Υπερθέρμανση του Πλανήτη θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 24 – 27 Μαΐου 2015. 
Με την ευγενική χορηγία του ομίλου Μυτιληναίου!

Ποιος διοργανώνει το εν λόγω Συνέδριο;

Βασικός διοργανωτής είναι το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ):
Στιγμιότυπο 2015-05-19, 7.38.42 μ.μ.
Κι όλο αυτό δεν είναι ούτε λίγο ούτε πολύ, από την Ατζέντα 21 και τον τρόπο που λειτουργεί: Στήνει ΜΚΟ που, παρότι δεν είναι κρατικές είναι κάτω από κρατική ομπρέλα, βουτάει κονδύλια από προγράμματα και κλείνει συμφωνίες με επιχειρήσεις. Αυτό είναι το κόλπο διαπλοκής που λέγεται Ατζέντα 21 - “βιώσιμη (αειφόρος) ανάπτυξη”!!!
Και μερικά από τα θέματα που θα απασχολήσουν το Συνέδριο:
  • “Βιο-οικονομία & Βιομηχανική Συμβίωση: προσεγγίσεις για την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης”
  • “Making Europe stronger in energy and innovations through a more active science-policy dialogue”, Prof. Peter Lund, Chair Energy Programme European Academies Science Advisory Council (EASAC).
  • “Energy Technologies for minimum carbon footprint”, Prof. Shozo Kaneko, Professor of the Endowed Research Unit : Advanced Energy Conversion Engineering, Institute of Industrial Science, the University of Tokyo, Deputy Director, Collaborative Research Center for Energy Engineering.
  • “Transport sector adaptation actions and prospects”, Prof. George A. Giannopoulos, Professor Emeritus Aristotle University of Thessaloniki, Director of the Hellenic Institute of Transport, Centre for Research and Technology Hellas.
  • “First-Mover Advantages of the European Union’s Climate Change Mitigation Strategy”, Prof. Pantelis Kapros, E3MLab, National Technical University Athens.
  • “Reduce CO2 emissions by using the UN FoRFITS tool”, Konstantinos Alexopoulos, Secretary Rail Secretariat Transport Trends and Economics Secretariat UNITED NATIONS Economic Commission for Europe.
  • Ολόκληρο το πρόγραμμα ΕΔΩ
Να πως το συνέδριο από τα "ενεργειακά" σάιτ
Να πως το συνέδριο από τα “ενεργειακά” σάιτ
Τώρα όλοι αυτοί μαζί συμφωνούν σε ένα πράμα: ότι ο πλανήτης υπερ-θερμαίνεται κι έχουμε κλιματική αλλαγή. Χωρίς αυτά τα συμπεράσματα δεν μπορούν να πουλήσουν τα νέα ενεργειακά τους προϊόντα, δεν μπορούν να κάνουν τις αλλαγές στις συγκοινωνίες -να φτάσουν ακόμα και στο κοντινό μέλλον της κατάργησης όλων των οδηγών πάσης φύσεως οχημάτων- να “προτείνουν” νέους πράσινους φόρους, να κλείσουν συμφωνίες και να δουλέψουν οι λομπίστες τους. Για την Ατζέντα 21 και για αυτά τα συμφέροντα ΠΡΈΠΕΙ να έχουμε κλιματική αλλαγή πάση θυσία!
Κι αυτή η ‘θυσία’ γίνεται. Γίνεται ψεκάζοντας όλη μέρα τον πλανήτη -κι εδώ πια τα βλέπουμε κάθε μέρα- και με την υψηλή τεχνολογία που υπάρχει στη διάθεση των γκλομπαλιστών, το κλίμα χειραγωγείται με αποτέλεσμα να έχουμε όλα αυτά τα ακραία φαινόμενα παγκοσμίως.
Η άλλη θυσία είναι η χρηματική επένδυση που γίνεται στην μεγάλη αυτή παγκόσμια κλιματική προπαγάνδα το λεγόμενο climategate.
Εδώ η παγκόσμια ελίτ είναι μοιρασμένη, με αυτούς που ακόμα πιστεύουν ότι πρέπει να έχουν βιομηχανίες και να βγάζουν κέρδη, και τους άλλους που θέλουν απο-ανάπτυξη και επενδύσεις σε ‘καινοτόμες ιδέες’, ΑΠΕ, νέες τεχνολογίες ρομποτικής και πληροφορικής που θα καταργήσουν εκατομμύρια θέσεις εργασίας -ΑΚΌΜΑ- μεγαλώνοντας τη μακρά λίστα της παγκόσμιας ανεργίας και πείνας.
Μοιρασμένη, αλλά όχι χαμένη. Και οι δυο τάσεις είναι κερδισμένες. Η πρώτη ζητάει μεταρρυθμίσεις και μείωση μισθών εκβιάζοντας ότι μόνο έτσι μπορούν να είναι ‘βιώσιμες’, η άλλη ζητάει το ίδιο για να μπορέσει να δημιουργήσει νέες επιχειρήσεις, με λίγο εργατικό δυναμικό, για να είναι επίσης βιώσιμες. Με λίγα λόγια, τα πάντα όλα για την ελίτ!
Κι έτσι ψεκάζουμε το κλίμα, το κλίμα που ανεξάρτητοι από την καθοδηγούμενη προπαγάνδα επιστήμονες δηλώνουν ότι ολοένα και παγώνει, ότι η υπερθέρμανση έχει σταματήσει εδώ και 18 χρόνια  και ότι το CO2 δεν παίζει κανένα ρόλο στη θερμοκρασία του πλανήτη. Αλλά αυτοί δεν ακούγονται τόσο, πρέπει να τους ψάξεις να τους βρεις, γιατί ο ΟΗΕ, κάτω από του οποίου της ευλογίες γίνονται οι ψεκασμοί, θέλει να περάσει την Α21 του και ο Ρόκφελερ πληρώνει αδρά για να τα καταφέρει. Δεν ακούγονται γιατί Ρώσοι, Αμερικάνοι, Νορβηγοί και Καναδοί, κάνουν ότι μπορούν τεχνολογικά για να λιώσουν οι πάγοι και να πάρουν τον πλούτο του Βορρά.

Γιατί ο Μυτιληναίος;

Ο όμιλος του Μυτιληναίου “βγήκε αλώβητος από την κρίση“! Ο Μυτιληναίος, εκτός από το ότι φαίνεται μιλάει με το Θεό και τον φωτίζει να κάνει ‘σωστές’ επιχειρηματικές κινήσεις, έχει και λόγους να ενδιαφέρεται για το κλίμα:
  • Με την ΜΕΤΚΑ του, αναλαμβάνει την εκτέλεση μεγάλων έργων EPC για την κατασκευή μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας – πάσης φύσεως ενέργειας.
  • Η Protergia του, διαθέτει θερμικές μονάδες με καύσιμο Φυσικό Aέριο, αλλά και μονάδες ΑΠΕ.
  • Η M&M Gas του, παρέχει ανάπτυξη εναλλακτικών επιλογών για προμήθειες φυσικού αερίου.
  • Και η Αλουμίνιον της Ελλάδος παράγει διάφορα μέταλλα και κύρια αλουμίνιο, το οποίο εξάγει και στο εξωτερικό.
Και παρότι ο Όμιλος είναι βαθιά μέσα στο θέμα της ενέργειας, για την Αλουμίνιον της Ελλάδος έκανε προσφυγή στο Γενικό Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατάφερε να ακυρώσει την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με την οποία είχε κριθεί ως κρατική ενίσχυση η τιμολόγηση ρεύματος από τη ΔΕΗ προς την ΑτΕ κατά την περίοδο Ιανουαρίου 2007 – Μαρτίου 2008. Την σχετική προσφυγή είχε κάνει η ΔΕΗ. Τώρα ο ‘πατριώτης’ ζητάει να του επιστραφεί το ποσό των €17,4 εκ. αλλά και οι τόκοι, σύνολο €21,3 εκ., και να υπολογιστεί ανάλογα στις οικονομικές καταστάσεις και τα αποτελέσματα του Ομίλου.
Δεν μπορώ παρά να ξανακάνω τον περίεργο συνειρμό: Αλουμίνιο – ψεκασμοί. Ψεκασμοί που περιέχουν μεγάλες ποσότητες αλουμινίου. Μυτηλιναίος – Αλουμίνιο. Χειραγώγηση καιρού – ψεκασμοί – κλιματική αλλαγή – Αλουμίνιο. Αλουμίνιο – Χορηγός για την Υπερθέρμανση του Πλανήτη.
Μπορώ να συνεχίζω μέχρι αύριο… Αλλά όλο μαζί, τελικά καταλήγει στην Ατζέντα 21 και τις περίεργες μπίζνες της!
ΠΗΓΗ: nea.allnewz



Load disqus comments

0 σχόλια