Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΣΟΥΗΔΙΑ: Καταδικάστηκε για «ρητορική μίσους» πολιτικός επειδή είπε ότι ο βιασμός είναι βαθιά ριζωμένος στην κουλτούρα των μουσουλμάνων


Ο Michael Hess από την Karlskrona της Σουηδίας, πολιτικός του κόμματος των Σουηδών Δημοκρατών (Sverigedemokraterna, το κόμμα έλαβε 9.7 % και έβγαλε 2 ευρωβουλευτές στις πρόσφατες ευρωεκλογές. Στις εθνικές εκλογές του 2010 είχε ποσοστό 5,7 %)καταδικάστηκε στις 8 Μαΐου του 2014 σε πρόστιμο για«ρητορική μίσους», επειδή συνέδεσε την θρησκεία του Ισλάμ με τον βιασμό.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, η δήλωση που έκανε ο Hess δεν αποτελεί μέρος ενός «πραγματικού και επίσημου διαλόγου» και γι’ αυτό δεν έχει σημασία το αν λέει ή όχι αλήθειες η δήλωση!

Το κατηγορητήριο αφορούσε σχόλιο που ο Hess έγραψε στο Facebook δίπλα σε ένα άρθρο της εφημερίδας Aftonbladet, το οποίο έλεγε για τις γυναίκες που έπεσαν θύματα βιασμού στην πλατεία Ταχρίρ στο Κάιρο.

«Όταν είστε δημοσιογράφοι θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι είναι βαθιά ριζωμένη στην ισλαμική κουλτούρα ο βιασμός και η κακομεταχείριση των γυναικών που δεν συμμορφώνονται με τις διδασκαλίες του Ισλάμ. Τα στοιχεία είναι ευρέως διαθέσιμα και δείχνουν τη σύνδεση μεταξύ των βιασμών στη Σουηδία και του αριθμού των μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και τις χώρες της Βορείου Αφρικής», έγραψε ο Σουηδός πολιτικός.

Ο Hess, ο οποίος έχει ζήσει στην Μέση Ανατολή για έντεκα χρόνια, υποστήριξε ότι το σχόλιο στην πραγματικότητα στην πραγματικότητα άρχισε μια συζήτηση και έπεισε τους δημοσιογράφους να εξετάσουν το φαινόμενο πιο βαθιά.

Ως απόδειξη για την αθωότητά του, ο Michael Hess (φωτο)επικαλέστηκε μια σύνοψη από μελέτες που δείχνουν ότι οι άνδρες με καταγωγή από μουσουλμανικές χώρες υπερεκπροσωπούνται στις στατιστικές βιασμών στη Σουηδία.Αυτό προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του Εθνικού Συμβουλίου, που δείχνουν ότι οι άνδρες από τη Βόρεια Αφρική και το Ιράκ εμπλέκονται σε βιασμούς 23 και 20 φορές πιο συχνά από ό, τι οι Σουηδοί.

Το δικαστήριο όμως, δεν έλαβε υπόψη τις αντιρρήσεις του και του επέβαλε πρόστιμο 32.000 κορόνων (4.900 δολάρια) για «ρητορική μίσους».

«Το δικαστήριο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Michael Hess ήθελε οι αναγνώστες του σχολίου του να διαβάσουν ολόκληρη την δήλωση και ως εκ τούτου να θεωρήσουν ότι πίσω από τους βιασμούς βρίσκονται ισλαμικές πεποιθήσεις, όταν οι δράστες είναι από χώρες της Μέσης Ανατολής ή της Βόρειας Αφρικής. Η δήλωση αυτή εκφράζει μια κατάφωρη ασέβεια προς τους μουσουλμάνους μετανάστες», αναφέρει η απόφαση.

Η δήλωση του Hess δεν πρέπει να θεωρηθεί ως «μέρος μιας αντικειμενικής κριτικής» και η έρευνα στην οποία αναφέρεται ο Hess είναι άνευ σημασίας.

Δεν έχει σημασία αν η δήλωση είναι αληθινή (!)

Το δικαστήριο σημειώνει ότι «το ζήτημα του αν η δήλωση του Michael Hess είναι αληθινή ή τουλάχιστον για τον Michael Hess φάνηκε να είναι αληθινή, είναι άσχετο με τη διαδικασία».

ΚΟ: Στην επιδημία βιασμών «άπιστων» γυναικών από μουσουλμάνους εποίκους, η τυραννία της πολιτικής ορθότητας στις δυτικές χώρες απαντά με ένοχη «σιωπή», έως και συγκατάβαση (!) (θυμηθείτε τις δηλώσεις της δικηγόρου του Πακιστανού που κακοποίησε την Μυρτώ) και θεσπίζοντας οργουελιακά «εγκλήματα γνώμης», ακόμα και αν αυτή η γνώμηβασίζεται σε αλήθειες και επίσημα στοιχεία! Ο ορισμός της παράνοιας και η κουλτούρα της αυτοτιμωρίας και αυτοκτονίας σε όλο της το μεγαλείο…



Load disqus comments

0 σχόλια