Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

eBay: Τμήμα συναλλαγών για bitcoins

bitcoin_1Το δημοφιλές site eBay έχει προσθέσει μια νέα κατηγορία συναλλαγών για εικονικά νομίσματα, επιτρέποντας στους χρήστες να πωλούν και να ανταλλάσσουν Bitcoin, Dogecoin, καθώς και άλλα cryptocurrencies.
Σύμφωνα με την Coindesk, η οποία εντόπισε πρώτη το ολοκαίνουργιο τμήμα, ο διαδικτυακός τόπος επιτρέπει επίσης στους χρήστες την πώληση μετοχών σε εργασίες εξόρυξης και συμβόλαια, καθώς και την αγορά εξοπλισμού που είναι αναγκαία για την πρακτική αυτή.

Το eBay εξακολουθεί να μην δέχεται Bitcoin ως επίσημη επιλογή πληρωμής και είναι απίθανο αυτό να συμβεί στο άμεσο μέλλον. Εξάλλου, το eBay είναι στενά συνδεδεμένο με το PayPal, η online εταιρεία πληρωμών, που πρέπει να είναι προσεκτική σχετικά με την υιοθέτηση του εικονικού νομίσματος.
Η ιστοσελίδα δημοπρασιών από την άλλη πλευρά, φαίνεται να είναι μια απολύτως αποδεκτή επιλογή για την ανταλλαγή Bitcoins. Αν και η εταιρεία δεν έκανε κάποια μεγάλη ανακοίνωση σχετικά με την εισαγωγή αυτής της νέας δυνατότητας, αυτή αναφέρεται στην “Category Changes” που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο.
Το νέο χαρακτηριστικό φαίνεται να είναι διαθέσιμο στους χρήστες της πλατφόρμας αποκλειστικά και μόνο στις ΗΠΑ. Οι λίστες δείχνουν ότι τα cryptocurrencies θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά, ως η πιο κοινή μέθοδος, ενώ άλλοι αναφέρουν, το UPS ή FedEx ως επιλογή.
defencenet.gr.
Load disqus comments

0 σχόλια