Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

22 Έρευνες: Τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό .. !

Μέσο των εμβολιασμών προστατεύονται   τα παιδιά μας από σοβαρές αρρώστιες όπως η πολιομυελιτιδα, ο κοκίτης, η μηνιγγίτιδα C κτλ.
Η άλλη πλευρά του νομίσματος είναι ότι περισσότερα από 13 χρόνια είναι γνωστό ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι υπάρχει μια σχέση μεταξύ του υδραργύρου, των εμβολίων και την εκρηκτική αύξηση του αυτισμού στα παιδιά! Οι στατιστικές δείχνουν βίαιες τάσεις που κάνουν επιτακτική την ανάγκη περαιτέρω έρευνας. 
Η επιδημια αυτιστικων παιδιων στην Αμερικη και Ευρωπη παιρνει τραγικες διαστασεις.
Ποια ειναι τα συμφεροντα:

Το γεγονός οτι υπαρχουν συμφεροντα δεν μας κανει έκπληξη, δεδομένου ότι πολλά από τα «μίντια» ειναι στην κατοχή των μεγάλων εταιρειων που κατασκευαζουν εμβολία. Για παράδειγμα, αν κοιτάμε τους GSK ( GlaxoSmithKline ) και την Pfizer, βλέπουμε ότι ανήκει στους ίδιους θεσμικούς επενδυτές και επενδυτικές εταιρείες, οι οποίες είναι και οι ιδιοκτήτες των εταιρειών όπως η " Time Warner " ( τηλεόραση και καλωδιακά κανάλια όπως το CNN, HBO , κλπ.) και η « General Electric » ( με κανάλια όπως το NBC , Comcast , Universal Pictures , κ.λπ. ) . Το φαινομενο το βλέπουμε σε ολη την βιομηχανία εμβολίων και στις έξι μεγάλες εταιρείες που κυριαρχούν στα μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ. Στην ευρωπη ακολουθουν το ιδιο οικονομικο μοντελο.
Kijk dit zijn natuurlijk de essentiele staatjes die Coutinho en Osterhaus ons NOOIT laten zien..? W A A R O M?
Παρακάτω είναι μια λίστα με 22 ιατρικές μελέτες που δείχνουν την πιθανή σχέση μεταξύ αυτισμού και εμβολίων. Παρακαλώ σημειώστε ότι εδω παρουσιάζουμε μόνο 22 ερευνες, αλλα υπάρχουν πολυ περισσότερα δημοσιευμένα άρθρα που τεκμηριώνουν τη σχεση εμβολιου-αυτισμου.
1 . Μια ερευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Annals of Epidemiology. Ο εμβολιασμός των νεογέννητων με το εμβόλιο κατα της Ηπατίτιδας Β, τριπλασιάζει της πιθανοτητες για την αναπτύξη αυτισμου, σε σύγκριση με τα νεογέννητα αγόρια που δεν είχαν εμβολιαστεί. Η ερευνα αυτή πραγματοποιήθηκε στο « Stony Brook University Medical Center στη Νέα Υόρκη.
Hepatitis B vaccination of male neonates and autism diagnosis, NHIS 1997-2002.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21058170
2 . Ερευνα που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Ανόργανης Βιοχημείας από ερευνητές του Neural Dynamics Group, Τμήμα Οφθαλμολογίας και Visual Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της British Columbia , έχουν διαπιστώσει ότι το αλουμίνιο, ένα ιδιαίτερα νευροτοξικο μέταλλο και το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο πρόσθετο εμβολίου, μπορεί να συμβάλλει στην αυξανόμενη παρουσια του ASS (Autism Spectrum Stoornis) στο δυτικό κόσμο.
Do aluminum vaccine adjuvants contribute to the rising prevalence of autism?http://omsj.org/reports/tomljenovic%202011.pdf
3 . Μια ερευνα που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Τοξικολογίας και Περιβαλλοντικής Υγείας , Μέρος Α : Επίκαιρα Θέματα από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, δείχνει πώς οι ερευνητές υποψιάζονται ότι ένας ή περισσότεροι περιβαλλοντικοί παράγοντες ειναι η αιτια για την ανάπτυξη του αυτισμού, με και χωρις μια γενετική προδιάθεση. Διαπιστώσαν ότι μία από αυτές τις αιτιες μπορεί να είναι " η τριάδα των εμβολιασμών που δίνονται σε μικρά παιδιά . "
Οι ερευνητές βρήκαν μια θετική και στατιστικά σημαντική σχέση μεταξύ αυτισμού και των εμβολιασμών. Βρήκαν ότι όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό των παιδιών που λαμβάνουν εμβολιασμούς, τόσο υψηλότερη είναι η συχνότητα του αυτισμού. Μια αύξηση 1 % στον εμβολιασμό συνδέθηκε με επιπλέον 680 παιδιά με αυτισμό. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα εμβόλια μπορεί να συνδέονται με τον αυτισμό και ενθαρρύνει περισσότερο σε βάθος μελέτη της συνεχούς συνταγογράφηση των εμβολίων αυτών.
A positive association found between autism prevalence and childhood vaccination uptake across the U.S. population.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21623535
4 . Μια ερευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Toxicology από το Τμήμα Νευροχειρουργικής στο The Methodist Νευρολογικό Ινστιτούτο στο Χιούστον έχει δείξει ότι ο αυτισμός είναι μια διαταραχή που προκαλείται από μια βλαβη στην ανάπτυξη του εγκεφάλου. Εξέτασαν τα κύτταρα Β και το επίπεδο ευαισθησίας τους σε thimerosal, ένα κοινό πρόσθετο σε πολλά εμβόλια. Διαπιστωσαν ότι οι ασθενείς με ASS έχουν αυξημένη ευαισθησία στο thimerosal που περιοριζει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και συμβαινει συνήθως μετά τον εμβολιασμό.
Η έρευνα δείχνει ότι οι άνθρωποι που έχουν υπερευαισθησία σε thimerosal ειναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι και στις αλλες τοξικές ουσίες, όπως το thimerosal.
B-Lymphocytes from a Population of Children with Autism Spectrum Disorder and Their Unaffected Siblings Exhibit Hypersensitivity to Thimerosal.http://www.hindawi.com/journals/jt/2013/801517/
5. Ερευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Biomedical Sciences έχει διαπιστώσει ότι η αυτοανοσία του κεντρικού νευρικού συστήματος παίζει αιτιολογικό ρόλο στον αυτισμό . Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι - επειδή πολλά αυτιστικά παιδιά εχουν αυξημένα επίπεδα αντισωμάτων ιλαράς (ορολογική μελέτη της ιλαράς -μαγουλαδες - ερυθράς) ( MMR ) και αυτοαντισώματα έναντι της βασικής πρωτεΐνης μυελίνης ( ΜΒΡ ) .
Χρησιμοποίησαν δείγματα ορού από 125 αυτιστικά παιδιά και 92 αλλα παιδιά (controlgrοup) . Η ανάλυσή τους έδειξε μια σημαντική αύξηση στο επίπεδο των αντισωμάτων στο MMR - των αυτιστικων παιδιων. Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα αυτιστικά παιδιά είχαν ανεπαρκή ή ανώμαλη αντίδραση αντισωματων σε εμβολιασμό MMR (ιλαρα, μαγουλαδες, ερυθρα).
Η μελέτη διαπίστωσε ότι ο αυτισμός μπορεί να είναι μια μόλυνση άτυπης ιλαράς που προκαλεί νευρολογικά συμπτώματα σε ορισμένα παιδιά. Η πηγή αυτού του ιού μπορεί να είναι μια παραλλαγή του MV, ή του εμβόλιο MMR.
Abnormal measles-mumps-rubella antibodies and CNS autoimmunity in children with autism.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12145534
6 . Ερευνα που δημοσιεύθηκε στο Annals of Clinical Psychiatry υποδηλώνει ότι ο αυτισμός είναι πιθανό να επάγεται από έναν ιό, πιθανα ιό της ιλαράς (MV και / ή εμβόλιο MMR ). Υποστηρίζει την υπόθεση ότι ένας ιός που προκαλείται από αυτοάνοση απόκριση παίζει ρόλο αιτιώδους στον αυτισμό.
7 . Ερευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Clinical Nutrition διαπίστωσε ότι η αυξημένη ευπάθεια σε οξειδωτικό στρες και μια μειωμένη ικανότητα μεθυλίωσης μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη και την κλινική εκδήλωση του αυτισμού. Είναι γνωστό ότι οι ιογενείς λοιμώξεις προκαλούν αυξημένο οξειδωτικό στρες. Η έρευνα δείχνει ότι τα μέταλλα , συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται σε πολλά εμβόλια , εμπλέκονται άμεσα στην αύξηση του οξειδωτικού στρες.
Metabolic biomarkers of increased oxidative stress and impaired methylation capacity in children with autism1,2
http://ajcn.nutrition.org/content/80/6/1611.full
Εισαγγελέα Robert Kennedy νεώτερος σε μια εικόνα . Όχι ενάντια εμβόλια , αλλά κατά του « τρόπο» με τον οποίο είναι εφοδιασμένα με βοηθητικά υψηλού κινδύνου ή πρόσθετα . ( Κάντε κλικ για το άρθρο στο Rolling Stone μεταφραστεί σε αυτό το site )

8 . Ερευνα που δημοσιεύθηκε από το Τμήμα Φαρμακευτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Northeastern της Βοστόνης διαπίστωσαν ότι ένας νέος παράγοντας ανάπτυξης ειναι η συνθάσης της μεθειονίνης ( MS ), δραστηριότητα που ρυθμίζει και διαμορφώνει τις αντιδράσεις μεθυλίωσης. Η ισχυρή αναστολή αυτού του μονοπατιού με αιθανόλη, μόλυβδου, υδράργυρου, αλουμινιου και thimerosal δείχνει ότι είναι ένας σημαντικός στόχος της νευροαναπτυξιακές τοξίνες.
Activation of methionine synthase by insulin-like growth factor-1 and dopamine: a target for neurodevelopmental toxins and thimerosal.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14745455
9 . Ερευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Child Neurology εξέτασε το ζήτημα της αύξησης του αυτισμό σε παιδια. Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχει σημαντική σχέση μεταξύ των επιπέδων υδραργύρου στο αίμα και τη διάγνωση αυτισμου και αλλων διαταραχων στο πλαισιο φάσματος του αυτισμού .
Blood Levels of Mercury Are Related to Diagnosis of Autism: A Reanalysis of an Important Data Set
http://jcn.sagepub.com/content/22/11/1308.abstract
10 . Ερευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Child Neurology σημειωνει οτι οι διαταραχές που σχετίζονται με τον αυτισμο ισως ειναι μια μιτοχονδριακή δυσλειτουργία. Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι τα παιδιά που έχουν μια μιτοχονδριακή δυσλειτουργια κυτταρικού μεταβολισμού της ενέργειας, μπορεί να είναι περισσότερο ευπαθή στον αυτισμο κατα τους 18 και 30 μηνες, εφόσον έχουν λαβει εμβολιασμούς.
Developmental Regression and Mitochondrial Dysfunction in a Child With Autismhttp://jcn.sagepub.com/content/21/2/170.abstract
11 . Μια ερευνα που διεξήχθη από το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στο Κέντρο Μορφομετρική Ανάλυση από το Παιδιατρικό Τμήμα Νευρολογίας δείχνει πώς τα αυτιστικά μυαλά έχουν μια έκρηξη ανάπτυξης λίγο μετά τη γέννησή τους και στη συνέχεια αργή ανάπτυξη σε μόλις λίγα χρόνια αργότερα. Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι η φλεγμονή των νεύρων φαίνεται να είναι παρόν από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση στον αυτιστικό εγκέφαλο.
Large brains in autism: the challenge of pervasive abnormality.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16151044
12 . Μια ερευνα που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου του Arkansas διαπίστωσε ότι thimerosal - επαγόμενη κυτταροτοξικότητα συνδέθηκε με την εξάντληση της ενδοκυτταρικής γλουταθειόνης (GSH ) σε αμφότερες κυτταρικές σειρές. Η μελέτη δείχνει οτι τα εμβόλια είναι νευροτοξικα, ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.
Η εξάντληση της GSH συνδέεται συχνά με τον αυτισμό. Αν η thimerosal απαγορευτηκε από τα περισσότερα εμβόλια στην παιδική ηλικία, εξακολουθεί να είναι παρούσα σε εμβόλια γρίπης και χορηγείται σε έγκυες γυναίκες, σε ηλικιωμένους και τα παιδιά στις αναπτυσσόμενες χώρες .
Thimerosal neurotoxicity is associated with glutathione depletion: protection with glutathione precursors.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15527868
13 . Ερευνα που δημοσιεύθηκε στο Public Library of Science ( PLoS ) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αύξηση του περιφερικού οξειδωτικό στρες είναι η αιτια και συμβάλει σε σοβαρές λειτουργικές διαταραχές στo φασμα του ASS. Γνωρίζουμε ότι το οξειδωτικό στρες εμφανιζεται λογο της παρουσιας των βαρέων μεταλλων, όπως αυτα που βρισκονται σε διάφορα εμβόλια.
Enrichment of Elevated Plasma F2t-Isoprostane Levels in Individuals with Autism Who Are Stratified by Presence of Gastrointestinal Dysfunction
14 . Μια ερευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, Health Science Center από το Τμήμα Οικογενειακής και Κοινοτικής Ιατρικής διαπίστωσε ότι για κάθε 1.000 Ib αυξηση του υδραργύρου στο περιβάλλον, υπηρχε αύξηση των 43 % του αριθμού παιδιων στην ειδικη εκπαίδευση, και μια αύξηση 61 % στον αριθμό του αυτισμού. Οι ερευνητές τόνισαν ότι περαιτέρω έρευνα ειναι απαραίτητη όσον αφορά τη σχέση μεταξύ του διεσπαρμένου υδραργύρου και των αναπτυξιακων διαταραχων όπως ο αυτισμός.
Environmental mercury release, special education rates, and autism disorder: an ecological study of Texas.
15 . Ερευνα που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Toxicology έδειξε το ρόλο του υδραργύρου σε νευρολογικές διαταραχές, η παρούσα μελέτη δείχνει μια καλύτερη κατανόηση του πιθανου μηχανισμου με τον οποίο η πρώιμη έκθεση σε υδράργυρο θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο του αυτισμού.
Reduced levels of mercury in first baby haircuts of autistic children.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12933322
16 . Ερευνα που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Τοξικολογίας και Περιβαλλοντικής Υγείας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η έκθεση μας σε υδράργυρο μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία στην ανοσολογικη, αισθητικη , νευρολογικη, και κινητικη συμπεριφορά, ιδιότητες που συνδέονται με την ASS.
A case series of children with apparent mercury toxic encephalopathies manifesting with clinical symptoms of regressive autistic disorders.
17 . Ερευνα που δημοσιεύθηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής των ΗΠΑ που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Τέξας Health Science Centre υποπτεύονται ότι η παρατεταμένη έκθεση σε χαμηλές δόσεις διάφορων περιβαλλοντικων τοξινων, όπως ο υδράργυρος, ο οποίος εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των κρίσιμων φάσεων της ανάπτυξης του νευρικού στα γενετικά ευαίσθητα παιδιά, μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για αναπτυξιακές διαταραχές όπως ο αυτισμός .
Proximity to point sources of environmental mercury release as a predictor of autism prevalence
18 . Μια ερευνα που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ της Ιατρικής Σχολής διαπίστωσε σε προ-κλινικές δοκιμές για την ασφάλεια των εμβολίων σε πιθηκους. Ο σκοπός αυτής της μελέτης ήταν να συγκρίνει σε προιμο σταδιο του βρέφους την νόηση και συμπεριφορα, το μέγεθος των αμυγδαλων και την δέσμευση οπιοειδών σε πιθήκους που έλαβαν τα εμβόλια.
Το ζωικό μοντέλο, το οποίο για πρώτη φορά ερευνηθηκαν, οι συμπεριφορικές, λειτουργικές και νευρομορφωτικες συνέπειες που εξετάστηκαν για των εμβολίασμο των παιδιών, ειναι ομοιο με ορισμένες νευρολογικές ανωμαλίες του αυτισμού (ASS).
Influence of pediatric vaccines on amygdala growth and opioid ligand binding in rhesus macaque infants: A pilot study
http://www.ane.pl/pdf/7020.pdf
19 . Μια ερευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Τμήματος Επιδημιολογίας και Βιοστατιστικής, George Washington κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σημαντικά υψηλότερα ποσοστά παρατηρήθηκαν για τον αυτισμό και διαταραχές του φάσματος του αυτισμού, ως αποτέλεσμα της έκθεσης σε υδράργυρο από τα εμβόλια που περιέχουν thimerosal.
Thimerosal exposure in infants and neurodevelopmental disorders: an assessment of computerized medical records in the Vaccine Safety Datalink.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18482737

20 . Μια ερευνα που δημοσιεύθηκε από το Πανεπιστημιο Βιολογίας Κυττάρου και Τοξικολογίας, στην Οζάκα, Ιαπωνίας έχει διαπιστώσει ότι σε συνδυασμό με την παθολογία που έχει παρατηρηθεί στους εγκεφάλους των ασθενών που έχουν διαγνωστεί με αυτισμό, η τρέχουσα μελέτη υποστήριζει πώς μια πιθανή χαμηλή έκθεση δόσης σε υδράργυρο των εμβολίων που περιέχουν θιμεροσάλη μπορεί να συνδέεται με αυτισμό.
Induction of metallothionein in mouse cerebellum and cerebrum with low-dose thimerosal injection.
ΠΗΓΗ http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19357975

21 . Ερευνα που δημοσιεύθηκε από το Εργαστήριο Ιατρικής έχει διαπιστώσει ότι ο εμβολιασμός μπορεί να είναι η αιτια για τον αυτισμό. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα δεδομένα που αποδεικνύουν σημαντική απόκλιση του ανοσοποιητικού σε πολλά αυτιστικά παιδιά, σε συνδιασμο με μειωμένη αντίσταση στις λοιμώξεις, και ενεργοποίηση της αυτοανοσίας.
Vaccines and Autism, Bernard Rimland, PhD, Woody McGinnis, MD Autism Research Institute, San Diego, CA
22 . Μια ερευνα που δημοσιεύθηκε στο Neurochemical εχει διαπιστωσει ότι μια υπερβολική συσσώρευση εξωκυτταρικού γλουταμικού συνδέεται με διεγερτοτοξικότητα, τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι η νεογνική έκθεση σε thimerosal - εμβόλια που περιέχουν διεγερτοτοξική μπορουν να προκαλέσουν βλάβη του εγκεφάλου, οδηγώντας σε αναπτυξιακές διαταραχές οπως το ASS.
Administration of Thimerosal to Infant Rats Increases Overflow of Glutamate and Aspartate in the Prefrontal Cortex: Protective Role of Dehydroepiandrosterone Sulfate
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3264864/?tool=pubmed

Τα συμφεροντα των φαρμακοβιομηχανων ειναι ΧΧΧL, τα παιδια σας διατρεχουν μεγαλο κινδυνο αν ειδικα εμβολιαστουν στην ηλικια των 2-4 μηνων!
Ρωτηστε και συμβουλευτειτε αυτους που γνωριζουν, αν εχεται μικρα παιδια. Με αυτους που γνωριζουν, δεν εννοω γιατρους που ειναι μερος του φαρμακοβιομηχανικου θριλερ, αλλα γνωστες που ξερουν τι βλαβες προκαλουν τα εμβολια με τον υδραργυρο στα παιδια σας (το thimerosal ειναι συντηρητικο που περιεχει πολυ υδραργυρο).
Ρωτηστε αν θα εκαναν οι ιδιοι τα εμβολια με τον υδραργυρο στα παιδια τους; Ρωτηστε αν γνωριζουν τις παραπανω ερευνες;
Ρωτηστε αν θα εμβολιαζαν τα παιδια τους η αλλα παιδακια αν τελικα γνωριζαν τις παραπανω ερευνες με τον υδραργυρο. Τοτε θα ξερετε που πεσατε και τι γιατρο βρηκατε.
Σκεφτειτε και αναρωτηθειτε γιατι συνεχως κατεβαζουν τα ορια ηλικιας εμβολιασμων των παιδιων μας;
ΠΗΓΗ: ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ, katohika.gr
Load disqus comments

0 σχόλια